Genevad
Nygård - självförsörjning, lantrasdjur
och småskalig ekologisk odling
Räcker till ungefär 4 personer
75 g späda kirskålsblad (Aegopodium podagraria)
400 kokta, kalla spritbönor (vilken sort som helst)
0,75-1 dl olivolja
Citronsaft efter behag
Salt och peppar
Skölja kirskålen grundligt.
Mixa ihop kirskål, bönor, olivolja och citronsaft.
Smaka av med salt och peppar.
Bönröran med kirskål är jättegod som tillbehör till exempelvis pastarätter, tacos eller tortillas.
Bönröran är naturligt gluten- och mjölkfri.
Tips: Ge röran lite sting genom att ha i chili.
Vardagliga bilder av livet på gården på Facebook eller Instagram.
(Lördag 22 februari 10:00-13:00)
(Söndag 23 februari 10:00-13:00)
(Lördag 29 februari 10:00-13:00)
(Söndag 1 mars 10:00-13:00)
(Söndag 14 juni 10:00-14:00)
(Söndag 19 juli 10:00-14:00)
(Söndag 15 november 10:00-14:30)
(Söndag 22 november 10:00-14:30)
(Söndag 29 november 10:00-14:30)
Boka en Rundvisning på gården
eller en föreläsning om vår resa mot ett självhushållande liv
Gård o Torp, nr. 2, 2020
Se mera under Om oss