Genevad
Nygård - självförsörjning, lantrasdjur
och småskalig ekologisk odling
Att göra egen majonnäs och aioli är ganska enkelt – och blir HUR gott som helst! Det bästa är att man får den precis som man vill ha den genom själv att styra ingredienserna – och dessutom UTAN suspekta tillsatser.
Gör den mängden du behöver.
Majonnäs
Vitlök
Rör ihop majonnäsen och ta av en del till aiolin.
Pressa ned så mycket vitlök som du tycker är
lämpligt och rör om.
KLAR!
Den är naturligt gluten- och mjölkfri, och håller i några veckor i kylskåpet, men var noga med att inte ha den framme i onödan.
Aioli är jättegott att ha på sandwichs, till hemgjorda pommesfritt/ ugnspotatisar eller helt enkelt som dipp till chips.
Vardagliga bilder av livet på gården på Facebook eller Instagram.
(Lördag 22 februari 10:00-13:00)
(Söndag 23 februari 10:00-13:00)
(Lördag 29 februari 10:00-13:00)
(Söndag 1 mars 10:00-13:00)
(Söndag 14 juni 10:00-14:00)
(Söndag 19 juli 10:00-14:00)
(Söndag 15 november 10:00-14:30)
(Söndag 22 november 10:00-14:30)
(Söndag 29 november 10:00-14:30)
Boka en Rundvisning på gården
eller en föreläsning om vår resa mot ett självhushållande liv
Gård o Torp, nr. 2, 2020
Se mera under Om oss