Genevad
Nygård - självförsörjning, lantrasdjur
och småskalig ekologisk odling
Räcker till ungefär 4 personer
75 g späda kirskålsblad (Aegopodium podagraria)
400 kokta, kalla spritbönor (vilken sort som helst)
0,75-1 dl olivolja
Citronsaft efter behag
Salt och peppar
Skölja kirskålen grundligt.
Mixa ihop kirskål, bönor, olivolja och citronsaft.
Smaka av med salt och peppar.
Bönröran är naturligt gluten- och mjölkfri.
Vardagliga bilder av livet på gården på Facebook eller Instagram.
(Lördag 22 februari 10:00-13:00)
(Söndag 23 februari 10:00-13:00)
(Lördag 29 februari 10:00-13:00)
(Söndag 1 mars 10:00-13:00)
(Söndag 14 juni 10:00-14:00)
(Söndag 19 juli 10:00-14:00)
(Söndag 15 november 10:00-14:30)
(Söndag 22 november 10:00-14:30)
(Söndag 29 november 10:00-14:30)
Boka en Rundvisning på gården
eller en föreläsning om vår resa mot ett självhushållande liv
Gård o Torp, nr. 2, 2020
Se mera under Om oss